петък, 19 септември 2014 г.

Наградите - KARE 2014

Впечатляващо шоу отбеляза награждаването на победителите в конкурса KARE 2014

Вчера се проведе церемонията по награждаването на победителите от първото издание на ежегодния конкурс за интериорен дизайн KARE 2014 „Състезание с въображението“. Огранизацията на конкурса е продукт на съвместните усилия на KARE и АИДБ – за първи път в историята на KARE се осъществи конкурс, който беше насочен както към архитекти и дизайнери, професионалисти с опит в проектирането, така и към студенти, които са решили да покажат възможностите си в една смела надпревара с въображението, излизайки от рамките на стандартното и познатото.



Общо 36 проекта на интериор, включващ минимум един продукт от всяка от категориите мебели, аксесоари и осветление с марка KARE, влязоха в оспорвано съревнование помежду си. Победителите бяха избрани от специално жури, съставлявано от представители на KARE Германия и признати професионалисти от сферата на интериорния дизайн в България. 



Победителят в конкурса е инж. диз. Таня Ахмед от фирма „Dadu” с проекта си „Удоволствие преди всичко“. Тя спечели тридневна екскурзия за двама до Мюнхен с посещение на централата и най-новия DESIGN CENTER на KARE, както и среща със собствениците на бранда по време на „Oktoberfest“. 

II-ро място - Димитър Копкалиев/Станимира Йорданова ("Extreme Design Studio") - проект "Blue Martini Bar"
III-то място - Петя Михайлова/ Анастасия Кашева - проект "Sleek Urban Penthouse" 
Награда на публиката - Мария Никодимова/ Светла Трендафилова - проект "Космополитен лукс" 






Една от наградите беше връчена от председателя на Асоциация на интериорните дизайнери в България – Гена Събева. След като всички отличени получиха своите статуетки, събитието продължи с разрязване на тортата по случай втория рожден ден на магазин KARE в България. А балет Нова и балет Арабеск потопиха публиката в екстравагантния свят на марката със своето shadow dance шоу, подтиквайки гостите да достигнат крайния предел на въображението си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар