понеделник, 3 ноември 2014 г.

Интериорният дизайнер Красимир Капитанов - „Човек на ХХI век“

На 30 октомври, т.г. в Резиденция Бояна, се състоя тържествената XІІІ официална церемония за връчването на международните наградите на Сдружение "Програма Произведено в България" - "Човек на XXI век". 



Тази година приза за авангардно и креативно мислене бе присъден на интериорен дизайнер. Номинирани в категорията бяха интериорно студио Kapitanov Design и студио Interioro. Призът грабна Красимир Капитанов, който не пропусна да благодари на своя екип за успеха и развитието на интериорното студио. Разказвали сме ви за Краси Капитанов, очаквайте среща с него отново на 3ти D-екември, по повод Годишната Дизайн Конференция на Асоциация на интериорните дизайнери в България, където дизайнерът ще бъде част от официалните презентации.



Наградите на церемонията бяха връчени лично от вицепрезидентът на България - г-жа Маргарита Попова, а специален гост на събитието  беше Сливенският митрополит - Йоаникий. Този приз е оценка и признание за човека, който живее, работи и създава днес и сега в условията на съвременна България. Това е наградата за човека, който не държи на всяка цена да стои на първите страници на вестниците, не се ласкае да бъде канен в телевизии, това е човекът, който здраво стои на земята, това е човекът, който е поел кормилото на своя живот, защото успехите в този живот идват с много труд, упоритост и вяра. Основната идея на програма “Произведено в България” е да бъде витрина на българското производство, на българската култура, на “Всичко българско и родно”, което издига националното ни самочувствие, което ни прави достойна част от Европа.



В останалите категории наградените са: кметовете  на град Сливен - г-н Кольо Милев и на град Казанлък -  г-жа Галина Стоянова, Нишан Бъздигян, д-р Павлета Табакова, д-р Георгий Николов, доцент Иван Николов и Цвете Борисова.



Няма коментари:

Публикуване на коментар