понеделник, 25 януари 2016 г.

Удобството BAUHAUS - всичко на едно място


     

Всеки, който преди повече от 50 години е търсил инструменти, строителни материали, бои или др., е трябвало да ходи от магазин на магазин, докато намери всичко необходимо. Когато DIY-идеята набира сила, BAUHAUS е първата верига, която реализира тази идея в Германия. Концепцията: BAUHAUS представя себе си като Специалистът за работилницата, дома и градината и предлага пълен асортимент на едно място.От самото начало BAUHAUS предлага голямо разнообразие за специализирана търговия, допълнено от  компетентно консултиране, клиентско ориентирано обслужване и добри цени. С тази концепция BAUHAUS получава широк отзвук и одобрение сред клиентите. Много отдавна веригата принадлежи към водещите в Европа. Майсторите и търговците намират бързо нашите специализирани центрове в различни европейски страни, защото във всеки от тях те получават богата продуктова гама, компетентни съвети и възможност да пазаруват удобно. 
Ние се гордеем с всеобхватния си асортимент. BAUHAUS се концентрира върху най-важното: всички търговски центрове предлагат продукти за работилницата, дома и градината. Асортиментът надхвърля 120 000 качествени продукта в 15 търговски отдела. При „Строителни елементи" и „Строителна химия" можем да отговорим не само на търсенето на строителите, но и на търговците и майсторите. В отдел „Железария" има разнообразие от над 10 000 продукта - от дюбели и болтове, през профили и метални стелажни системи до цели скелета. „Електро" и „Електроинсталации" предлагат всичко, от което Клиентът има нужда - от обикновени батерии до разпределителни кутии. При „Бои, Тапети и Галерия" ще намерите продукти, които ще направят Вашия дом по-красив и уютен. Специализираните отдели „Дърво" и „Осветителни тела" ще задоволят и най-капризните желания. Отделите „Паркет, Ламинат и Плоскости" и „Плочки" представят най-новите тенденции и показват чрез множество презентации разнообразието от подови покрития. Също толкова всеобхватни са мострите в „Килими и Вътрешна декорация". В специализираните отдели „Санитария" и „Санитарни инсталации" Клиентите могат да открият всичко за банята и кухнята. Отделът „Градински оазис" предлага огромен избор от растения, градинска техника и аксесоари. Продукти от А до Я може да намерите и в отдел „Инструменти и Машини". Иновативните търговски концепции на BAUHAUS са ориентирани към специфичните потребности на Клиентите. 
Днес компанията е представена със стотици специализирани центрове в цяла Европа: в България, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Хърватия, Норвегия, Австрия, Швеция, Швейцария, Сърбия, Словения, Испания, Република Чехия, Турция, Унгария, Холандия и разбира се в Германия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар