сряда, 26 февруари 2014 г.

Гласувайте в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 до 4 март 2014

Започна гласуването на жури и публика в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013
43 проекта се борят за приза Баня на годината 2013


Жури и публика ще гласуват в десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 до 4 март. Тази година 43 проекта се включиха за участие в конкурса.

Журито, което се състои от доказани професионалисти в сферата на архитектурата и дизайна ще оценяват проектите по шест критерия и ще излъчи „Баня на годината 2013”. А избраникът на публиката ще получи приза „Ideal Standard Баня на публиката 2013”. Своята баня-фаворит интернет потребителите ще могат да изберат  в официалния сайт на конкурса http://www.banianagodinata.com/.   Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди.
Гласувайте за своята идеална баня на сайта на конкурса http://www.banianagodinata.com.
Победителите ще бъдат обявени на официалната церемония на 18 март, която ще се проведе в София Евент Център, Парадайс Мол.

Партньори на конкурса тази година са Асоциация на интериорните дизайнери в България и DIBLA. Медийни партньори са Градът медиа груп, сп. Наш дом и сп. Идеален дом.

Цялата информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса - http://www.banianagodinata.com.

Асоциация на интериорните дизайнери в България пожелава успех на участниците и благодари за прецизността и отговорността, с която подходиха към конкурса!

Няма коментари:

Публикуване на коментар