вторник, 3 февруари 2015 г.

Фирма Сико стана част от АИДБ

Представяме Ви един от най-новите партньори на Асоциацията – фирма Сико. Присъединявайки се към АИДБ, колегите ни от Сико заявяват своята подкрепа към дейността ни и готовността си да съдействат на интериорните дизайнери във всички проблеми в областта на банята.

Сико е основана през 1989 г. и е едно от първите частни търговски дружества в България. През тези 25 години извървяхме един дълъг път към утвърждаването и създаването на нашия имидж; на разширяването на нашата складова и магазинна мрежа; на развитието на транспортно звено и логистична структура, способни да обслужват перфектно както отделните звена на фирмата, така и Вас. Ние Ви предоставяме още…


Стил. Защото стилът и достъпният лукс са неизменим „реквизит” в нашата работа. През годините допълнихме своята асортиментна база, вниквайки във Вашите нужди и постоянно усъвършенстваме и обновяваме нашите предложения. Сега можем да Ви предоставим комплексни решения за Вашия дом: „От фасадата през покрива до банята”. Всичко има значение и ние сме тук, за да Ви съдействаме! Заедно ще създадем стила и комфорта, който заслужавате!

Идеи. Разполагаме с огромна база данни и квалифицирани консултанти, които са изцяло на Ваше разположение, за да визуализират вашите идеи. А за да бъдем максимално полезни Ви предоставяме възможността да се възползвате от нашите бизнес контакти. Сико е официален представител на всички български заводи, производители на стенна и подова керамика, санитарен фаянс и арматура – Кай, Керос, Фаянс и Видима – Идеал стандарт. Представители сме и още на водещи фирми за сухи смеси и топлоизолационни системи. Сико е директен вносител на стенна и подова керамика, обзавеждане за баня и ламинирани паркети от Италия, Испания, Полша, Турция, Германия, Русия, Украйна и Китай. Фирмата заема водещи позиции в търговията с душ кабини, вани и аксесоари.


Качество. От създаването ни до сега, основен приоритет в нашата дейност е качеството – както на предлаганите изделия, така и на обслужването. Това е рецептата на нашето фирмено дълголетие. Благодарение на тази фирмена политика, в момента Сико разполага с голяма складова база и верига магазини в София, Плевен, Велико Търново, Габрово, Стара Загора, Русе, Пазарджик, Бургас.


Опит. След 25 години, по неофициални данни пазарният дял на Сико-С за стенна и подова керамика се определя на приблизително18 % и 20% за санитарен фаянс, а този факт е достатъчен за да илюстрира солидното ни присъствие на българският пазар. Наши клиенти са малки и големи строителни фирми, хотелиери и множество малки магазини.
Благодарение на следваната от нас политика на коректност и откритост с нашите партньори, от 2002 годино досега фирма Сико непрекъснато печели приза за най-добър дистрибутор на всички български заводи в бранша.


- 25 години на пазара
- 22 000 артикула
- 13 магазина и склада в 8 града
- 7000 налични модела плочки и над 450 000 м2 на склад
- 300 модела паркети

Няма коментари:

Публикуване на коментар