понеделник, 9 март 2015 г.

Представяме Ви СД “Хикови и Сие”

СД “Хикови и Сие” е създадена през 1990 год. и е пазарен лидер в своя бранш. Фирмата разполага с десет собствени луксозни магазина и бази на европейско ниво: във Варна, Ямбол, София, Бургас, Стара Загора, Сливен, Несебър и Поморие. В тях предлагат на своите клиенти над десет хиляди продукта – фаянс, теракота, гранитогрес, санитарна керамика, вани, аксесоари, мебели за баня, цялостно обзавеждане на санитарни помещения.




Предлаганите продукти съчетават изящен дизайн, практичност и оригинални решения за всеки дом, офис или обект от друг характер. Спектърът на предлаганите стоки включва както луксозни и по-претенциозни маркови продукти, така и качествени стоки за масовия потребител на по-достъпни цени.



Партньори на СД “Хикови и Сие” в бизнеса са едни от най-изявените и утвърдени производители в България и Европа. Всички видни български заводи:
- за санитарен фаянс: Фаянс, Roca-България, Видима, Идеал Стандарт и др. ;
- за плочки : българският призводител с европейски стандарт за качество на фаянсови, керамични и гранитогресни плочи – КАЙ;
- директният  внос от италиански и испански фабрики като: Версаче, Ирис Керамика, фабрика Марми гранити, Скарабео, Реджия, Арт Керам, Армани, Апе, Латина, Алкор, Бенадреса, Балдосер.



Въпросните и много други им помага винаги да са в крак с новостите в бранша и непрекъснато да разширяват продуктовата си гама. А директните дистрибуторски договори с производителите им дават и възможност да поддържат приемливи и обосновани цени в магазините и складовите им бази.



Успехът на фирмата се дължи както на богатия асортимент и умерените цени, така и на екипа от компетентни специалисти. Фирмата предлага и 3D визуализация на клиентите си, дело на дизайнерския отдел, които могат да задоволят изискванията и най-претенциозните. Големият капитал на СД “Хикови и Сие” и най-важната тяхна инвестиция – това са хилядите им доволни клиенти.



Бихте могли да станете партньор на на фирма и да научите повече за условията, които предлага СД “Хикови и Сие” , като се свържете с:

Ростислава Димитрова

СД "Хикови и Сие"
моб.тел.:+359 882 070704;  +359 899 222 220
тел./факс:+359 52 606196
email: sales@hikovi.bg 

Няма коментари:

Публикуване на коментар