събота, 21 март 2015 г.

Асоциацията на интериорните дизайнери разкрива плановете си за 2015 година




Изложение: ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ
Разпечатай своята покана за изложението от тук
Интер Експо Център
Зала: 2
Щанд: D8



За поредна година Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) участва със свой щанд на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Щанда на АИДБ за 2015-та година е по концепция на Volée Design Studio, изпълнен от фирма Артистико ЕООД и със съдействието на Борса за матраци ВИТ, Валес Стил, ВМ трейдинг, Домко и Арт Метал Дизайн. Чрез този успешно реализиран проект АИДБ демонстрира за пореден път положителния резултат от намесата на специалист - интериорен дизайнер и призовава фирмите, които участват на изложения да работят задължително със специалисти при проектирането и изграждането на щандовете си. 
От 21-ви до 25-ти април в Интер Експо Център всеки посетител ще може да научи повече за планираните събития: Български дизайнерски център, годишна дизайнерска конференция, майсторски клас на утвърдения интериорен дизайнер Елиа Недков, лекции на практикуващи дизайнери в университетите, онлайн магазин за авторски продукти. Както и за двете най-мащабни до момента проекта на Асоциацията – Design Academy и конкурс за интериор „Антре“.
В периода 06-12 юли 2015-та АИДБ съвместно с община Велико Търново организира едноседмично събитие за създаване на контакти между дизайнери, архитекти, вносители и производители на продукти за интериора, студенти и крайни клиенти. В Design Academy ще се представят най-новите тенденции в материалите, продуктите и интериорния дизайн.
Конкурсът „Антре" е най-престижното събитие в областта на интериорния дизайн в България и отличава най-добрите постижения в частния и обществен интериор за съответната годината. Кандидатурите се оценяват от авторитетно и независимо международно жури, а наградите ще се връчат на церемония през месец март, 2016 г.


По време на изложението всеки посетител ще може и да заяви членство в АИДБ или да се запише за участие в предстоящите събития.



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар