понеделник, 27 април 2015 г.

Фирмата Топ Конрол Сервиз по темата "Умна къща"


В миналото беше задължително системата за умно електричество да бъде изградена предварително и ако някой искаше да инсталира такава вкъщи, трябваше да превърне къщата си в каменоломна – да пробие дупки в стените за окабеляване от всяка точка, до централното табло.

Днес ние осигуряваме продукт, който най-после ще ни изведе от каменната ера. Топ Контрол Сервиз предлага принципно нова за България идея за съвременен културно-битов стил. Нашата концепция съчетава три понятия: архитектура, технология и свободно време.

Архитектура – планирането и дизайна на жилищното пространство е тясно свързано с планирането на умните системи в началните етапи на проектиране на дома/офиса.
Технология – централно управление и контрол на електроуредите вкъщи, а също така аудио/видео компютърни системи.

За свободното време и личното пространство – умна къща освобождава човека от грижата за управлението на електроуредите вкъщи. Жилищното пространство е защитено и на нас ни остава само да си почиваме и забавляваме през свободното време.

Архитектура за свободното време – изхожда от личното желание и мнение на клиента. Новата технология е адаптирана и лесна за използване от потребителя. Архитектът работи съвместно със специалисти от различни сфери като: проектант, дизайнер, електротехник и други. Той съпровожда и консултира строителният процес във всичките му етапи, за постигане на перфектно изпълнение.

Фирмата Топ Конрол Сервиз е с дългогодишен професионален опит в сферата на слаботоковите системи работеща по целият свят и специализираща се в Custom Installation – консултиране, планиране, монтаж, програмиране на системи за контрол и управление, системи за умно електричество, аудио и видео интеграция между слаботокови системи като: видеонаблюдение, алармени системи, климатизация, подово отопление и други.  Топ Конрол Сервиз като единствен представител на фирма CRESTRON за България, предлага различни решения за частния и обществения сектор.

Системата CRESTRON позволява интеграция, управление и контрол на различните електрически системи като: умно електричество, аудио и видео, алармена, напоителна система и други работейки в единна система, която може да се управлява от всяко място на дома.
Клиентът е част от екипът специалисти, които изготвят проекта според неговите желания. Ние превръщаме мечтите в реалност.

Умно електричество CRESTRON PYNG





Системата PYNG е създадена от  CRESTRON. Характерното за нея е, че тя е единствената интегрална система в света, която включва: умно електричество, контрол и управление, климатизация за всеки дом с най – добро качество и без конкуренция. Днес системата PYNG е инсталирана в жилищни сгради и частни домове. Във всеки дом PYNG съдържа контролер PYNG-HUB, безпроводен термостат за климатизация, подово отопление, бойлери, умно електричество(управление на димери, превключватели OFF/ON)
В модерното строителство на многоетажни жилищни сгради системата PYNG във всяко жилище предоставя възможност за повишаване на жизненият стандарт и стойността на жилището – на атрактивни цени. Системата е елементарна за инсталиране. Не изисква специализирана подготовка, услуги на електротехник и приспособления към електрическото табло. PYNG CRESTRON е подходяща за всяко българско жилище като безпроводна система за умно електричество, с цена за всеки джоб. С умното електрическо табло ние контролираме разходите за електроенергия като в същото време разкрасяваме домът си с естетически превктючватели.

Умно електричество за бизнеса или за офиса

Днес повечето нови офиси още по време на строителството са пригодени за умно електрическо табло, но и за съществуващите вече офиси или тези в процес на ремонт има възможност за монтаж на умно електричество.
           
Системата 4K CRESTRON CONNECT IT – ALL IN ONE дава оптимално решение за всички видове конферентни зали. Тя съчетава в себе си високо-технологична аудио-видео матрица за усъвършенстване качеството на звука и картината, без да са необходими допълнителни свързващи елементи. Сигурен  готов продукт за бърза и безотказна работа за всички видове конферентни зали. Към системата се свързват статични панели с подвижни кабели и тачекран за задействане на цялата зала и възможност за свързване към умно електричество.

Системата се свързва автоматично към програмата FUSION за управление на конферентни зали и дава възможност  за перфектен контрол и управление на повече от една аудитории. Техническото лице може да поддържа и управлява системата дистанционно чрез тачпанел.  Например залите могат да се свържат към OFFICE 365 ,така че да бъдат наети за ползване без човешка намеса. Има възможност за: получаване на разписание за ползване на залите по дни и часове, свързване на елемента AIR MEDIA за презентиране директно от айпада. Системата предупреждава за възникнала повреда или отстраняването ѝ.


Често задавани въпроси

Имам няколко ключове за осветление, мога ли да ги обединя в един?
-        Да с възможност за 2 кръга на автоматичен интелигентен прекъсвач.
Как да управлявам новото умно електричество, което инсталирахме вкъщи?
-        От умен превключвател или от айфон/андроид, таблет или мобилен телефон.
Как да програмирам умното безпроводно електричество вкъщи?
-        Много лесно, чрез айпад без да има нужда от компютър.
Трябва ли да премина курс, за да се науча да програмирам системата?
-        Не. Няма нужда, всеки може.
Ако нямам интернет вкъщи или изведнъж централният контролер се повреди, електричеството ми ще работи ли?
-        Разбира се. Включването се извършва чрез умният токопрекъсвач.
Каква е гаранцията на умното електричество вкъщи?
-        2 години.
Как да разбера кой бутон да натисна и какво ще се случи?
-        Според надписа и светещата точка на превключвателя.
Може ли да се комбинира умно безпроводно електричество с обикновено?
-        Разбира се.
Има ли рамка за контакти в същия дизайн като умните превключватели?
-        Да.

Няма коментари:

Публикуване на коментар